Villa Il Cerritoio

Montecatini Terme, Tuscany, Italy

3 003 - 5 803 € / week
  • 10+2
  • 5
  • 5
  • 1
Elegant Villa Il Cerritoio is located in the beautiful valley of Valdinievole in the heart of Tuscany. The villa is built on a hill overlooking the ancient spa town of Montecatini and its location makes it easy to visit nearby cities like Florence, Siena and Pisa. This villa worked as a summer house for a noble family in the 19th century, which has been reflected in today's furnishings. The villa's main entrance on the ground floor opens up to a cozy lounge located to the right of a laundry room. Straight ahead is a staircase leading to the second floor of the house consisting of a kitchen, a dining room, a bedroom, a bathroom and a living room with fireplace and a double sofa bed. On the third and top floor are four bedrooms, each with its own bathroom. The villa is surrounded by a beautiful park area with plenty of space for relaxation. In the garden there is a private pool surrounded by sun loungers and parasols, as well as a furnished patio. The villa is located in a quiet area outside Montecatini Terme, but by car you can easily visit various sights in the area such as historic villages, golf courses, vineyards and span.
PeriodNightWeekMinimum Stay
08.06.2024 - 06.09.2024829 €5 803 €7 Days
07.09.2024 - 18.10.2024672 €4 704 €7 Days
19.10.2024 - 15.11.2024429 €3 003 €7 Days
23.12.2024 - 12.01.2025672 €4 704 €7 Days

Services and extra costs

Compulsory extra cost

Final cleaningwith sanitization
  • 400€
Tourist tax

Optional extra service

Heating (house)Heating according to consumption (€ 8 per Mc)
Air conditioningaccording to consumption
ElectricityElectricity over 200Kw (€ 0.8 per Kw)

included

Bed linen
Towels

Location

Reviews

Petri, A.

"Majoitus vastasi odotuksia."

Heidi, N.

"Kohde oli täydellinen "

Johanna, L.

"Matkalla oli mukana kolmilapsinen perhe, isoäiti ja kaksi muuta aikuista. Huvila oli upea, vielä kuviakin hienompi! Piha-alueet olivat kauniit ja hyvin hoidetut. Maisema laaksoon hieno. Uima-allas oli iso ja vesi on lämmintä mikä on tärkeää etenkin lapsille. Rikkoutunut aurinkovarjo ja portin avaimien patteri vaihdettiin nopeasti yhdyshenkilön toimesta. Grillaus oli hiukan hankalaa. Ulkona oli puu/hiiligrilli, johon löysimme paikallisesta kaupasta hiiliä ja pari päivää myöhemmin myös sytytysnestettä:) Keittiön fasiliteetit olivat kuitenkin hyvät. Pyysimme yhtenä iltana kokkia ja saimme 4 paikallista rouvaa, jotka pyörivät keittiössä 5 tuntia. Tämä oli sympaattista, mutta ruoka ei kovin erikoista. Eksotiikkaa huvilan pihapiiriin toi alla olevassa laaksossa asuva susilauma, jonka ulvontaa heräsin ensimmäisenä yönä. Emme valitettavasti nähneet susista vilaustakaan koko loman aikana, kuulimme kuitenkin monta kertaa päivässä. Lähikaupungissa (Montecatini Terme) ei ollut erityistä nähtävää, mutta pari ihan hyvää ruokakauppaa (Coop ja paikallinen). Pieni "huvipuisto" lapsille käytiin kokeilemassa, tämä toimii paremman puutteessa. Pistoiassa sijaitseva eläintarha "keskellä ei mitään" oli sen sijaan todella hieno, siellä pääsi mm. ruokkimaan kirahveja. Sille iso suositus. Päiväretkeilylle sijainti on erinomainen, Pisa ja Firenze ovat mukavien alle tunnun etäisyyksien päässä. Ainoan negatiivisen kommentin joudun antamaan takuusummasta, jonka yhdyshenkilö halusi tullessamme. 800 euroa käteisellä!! Tämä kyllä luki Villadan sivuilla, mutta oli jäänyt meiltä huomiotta. Myös 200 euroa loppusiivoukseen täytyy olla käteisenä mukana. Summa summarum: kaiken kaikkiaan onnistunut loma. Suosittelen huvillaa porukalle, joka viihtyy keskenään uiden ja ruokaillen ja retkeillen. Auto on välttämätön."

Susanna & Pentti H.

"Matka sujui hyvin ja Il Cerritoio oli kuin suoraan sadusta, majoittumisen suhteen kaikki toimi moitteettomasti! Nautimme kovasti matkastamme; kävimme tutustumassa mm. Luccan, Livornon, Firenzen ja Venetsian kaupunkeihin -iltaisin ei juuri unta tarvinnut houkutella! Kiitos toimivasta yhteistyöstä. "

Hanna L.