Villa La Fornacina

Baschi, Umbria, Italy

2 576 - 3 409 € / week
  • 8
  • 4
  • 4
  • 1
Villa Fornacina is a perfect place for a relaxing holiday in a private villa with pool close to Orvieto. It is a beautifully restored farmhouse offering a high level of comfort with the rooms being spacious, bright and airy. Outdoor living is the main focus of this private house with shaded, arched verandas overlooking the well-maintained gardens and surrounding woodlands and vineyards. The pool area with its covered barbecue and kitchenette is fenced so the house is ideal for families with young children and there are extensive lawns surrounding the house. There is also a first floor sun terrace with spectacular 360° views of the countryside. An old stone oven located close to the villa is all that remains of the wood burning forges of the past. Umbria has rural simplicity and uncluttered charm that will captivate the soul and open one’s eyes to the depth of culture in cities like Assisi, Orvieto, Todi and magnificent Perugia. Take advantage of the open countryside and explore a region where lakes and mountains have drawn the curious or faithful for centuries and modern day artists cram the cobbled streets looking for that elusive perfectly lit scene. INTERIOR GROUND FLOOR:Entrance hall leading to living/dining room with fireplace and doors to covered terraces, kitchen with door to garden. 1 double bedroom with en suite shower/wc, 1 twin bedroom with en suite shower/wc, separate shower/wc. FIRST FLOOR: 2 twin bedrooms (one of which can be made up as a double), bathroom with tub.
PeriodNightWeekMinimum Stay
06.01.2024 - 26.04.2024368 €2 576 €7 Days
27.04.2024 - 31.05.2024400 €2 800 €7 Days
01.06.2024 - 31.08.2024487 €3 409 €7 Days
01.09.2024 - 13.09.2024432 €3 024 €7 Days
14.09.2024 - 27.09.2024400 €2 800 €7 Days
28.09.2024 - 14.12.2024368 €2 576 €7 Days

Services and extra costs

Compulsory extra cost

Final cleaning
  • 160€
Tourist taxeventual tourist tax regarding the local legislation (community-dependent, details on arrival from the owner)

Optional extra service

Heating (house)if used upon consumption

included

Bed linen
Towels
Electricity
Internet connection(WiFi in the living room and terrace ground floor)
Gas(cooking gas)
Water
Pool towels

Location

Reviews

Hannu, H.

"Mukavat näköalat ja ystävällinen omistaja. Allasalue kiva. Kylppärit siistit. Ainoa asia mikä häiritsi oli muurahaisarmeija keittiössä. Kiitos"

Juha R.

"Reissu oli erinomaisen onnistunut. Isäntäväki oli ylitsevuotavan avuliaita ja täsmällisiä. Talo oli tosi kiva,erityisesti talon terassi ja piha olivat ihan mielettömät. Talo on kuitenkin vanha kivitalo jossa on puutteensa. Lämmintä vettä sai kyllä kun jaksoi vähän odotella. Kaikenkaikkiaan ihanan rauhallinen paikka olla ja viettää lomaa. Orvieto on aivan ihana kaupunki museoineen ja kirkkoineen sekä ravintoloineen. Villadan kanssa palaamme asiaan taas ensi keväänä.."

Teija, V.

"Erittäin onnistunut loma! Ilmat suosivat meitä ja huvila oli tosi ihastuttava, siisti ja kaunis. Ehkä pientä päivitystä pieniin yleiskoneisiin keittiössä, samoin veitset kaipasivat teroitusta. Puutarha hyvin hoidettu kuin myös allasalue. Allas hyvä, pystyi jopa sukeltamaan! Erityinen miellyttävä yllätys oli talon kissa! Ihana otus, joka oli tosi seurallinen :) Huoli jäi, miten se pärjää talven. Autolla pääsi hyvin joka puolelle ja välimatkat lyhyet. Kiitos huvilan huoltajille kuin myös omistajalle hyvästä huolenpidosta koko loman ajalta."

Anneli, O.

"Boendet var helt fantastiskt."

Leo, S.

"Vietimme Il Fornacinossa 6 viikkoa loka-marraskuussa 2018. Talon sijainti on erittäin hyvä: lyhyehkö (alle 150 km) ajomatka sekä Roomasta että Firenzestä. Lähistöllä on paljon mielenkiintoisia pienempiä kaupunkeja. Maisemat ovat upeat! Ympäristö tarjoaa mahdollisuudet hienoihin kävelyihin. Meillä oli mukanamme kaksi suursnautseria, joiden saatoimme antaa olla vapaana pääosin aidatulla pihalla. Koko talo puutarhoineen ja hienoine uima-altaineen sekä ulkokeittiöineen on erittäin tasokas ja viihtyisä. Kaikesta näkee, että talo on peruskorjattu alun perin omaan käyttöön, eikä vain vuokrattavaksi. Talon hyvin ystävälliset ja vieraanvaraiset omistajat olivat meitä vastassa, kun tulimme perille. Graziella, joka oli palkattu huolehtimaan talosta ja meistä, kävi meitä viikottain. Myös hän oli äärimmäisen ystävällinen! Kaiken kaikkiaan viihdyimme pitkän lomamme talossa ja Baschissa todella hyvin, ja voimme lämpimästi suositella kohdetta! Uskon, että palaamme sinne itsekin."